Perfekt visitkort - se med her! - Create
Læs om Visitkort og hvordan du får mest gavn ud af og bruge dem. Det vigtig at du tænker over design og hvordan det skal bygges op. Få gode råd her.
15608
post-template-default,single,single-post,postid-15608,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Perfekt visitkort – se med her!

visitkort

Perfekt visitkort – se med her!

Der er mange måder at vise sig på som repræsentant for en virksomhed, og det mange benytter sig af er blandt andet visitkort. Det er blot en ud af mange tryksager, som bruges i kampen om at få spotlight og blive set af alle de store virksomheder. Visitkort er bare en af de nemmeste måde at efterlade et hurtigt indtryk. Men der er mange der ikke bruger det rigtigt, for deres kort er oftest for kedelige. Det med at de ikke er særlig spændende er noget som afholder mange fra at kontakte personen, hvilket kan ske af mange grunde, blandt andet:visitkort

 • De glemmer dig
 • De mener man du ukvalificeret
 • Sjuskede visitkort

Udseendet på visitkortet

De ovenstående tre problemstillinger er noget, som kommer til at ske meget hurtigt og ubesværet, uden du har gjort noget meget galt. Men det er fordi man hurtigt ser på et visitkort og danner sig et indtryk, som hurtigt sætter sig. Så ikke nok med at dit visitkort skal have alle dine personlige oplysninger, så skal det altså også se godt ud. Yderligere skal visitkortet også kunne holde til en del. Det skal blandt andet kunne holde til at ligge i en taske eller lomme sammen med nogle nøgler osv. hvilket slider meget på kortet. Så et visitkort skal kunne mange ting før du får noget ud af de penge som du bruger på at få dem lavet.

Effekter

Kuyatryk.dk vil til en hver tid gøre alt for at du får et visitkort, som folk husker, for der er her man kommer til at tjene på ens visitkort så. De kan blandt andet sørge for:

 • Offset farvetryk
 • Efterbehandling med mat vandlak som standard
 • Mat kachering
 • Soft touch kachering
 • Partiel uv-lak

Alt dette er med til at give en oplevelse, som man normalt ikke får eller regner med at få, når man får stukket et visitkort i hånden. Og når man netop formår at give modtageren en oplevelse ved blot at give dem et stykke papir, så ved man at man har et godt visitkort. Det skal være noget som de ikke forventer at få, for så ligger de mærke til det og tænker at du er en spændende person, som de gerne vil have kontakt med.visitkort

En ting som også er vigtig at bide mærke i er at man heller ikke skal bestille for mange kort, for man kommer oftest til at skiftet nogle at ens oplysninger ud inden alle kortene er brugt. Alt efter hvor hurtigt du skal bruge dem, så er der også mulighed.

Hvad kan man ellers få hos Kuyatryk.dk

Hos Kuyatryk.dk får du ikke kun visitkort men andre tryksager, som man kan bruger til at markedsføre sig. Det er blandt andet:

 • Flyers og foldere
 • Klistermærker
 • Skilte og bannere
 • Hæfter og kataloger

Dette er blot få af de ting som Kuyatryk.dk kan hjælpe dig med, så tag et kig forbi deres side og dyk ned i alle de muligheder du kan få, for det er næppe noget som man gerne vil gå glip af.