Pryd din have med selvvandings krukker i dag - Create
15731
post-template-default,single,single-post,postid-15731,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Pryd din have med selvvandings krukker i dag

Pryd din have med selvvandings krukker i dag

Den danske kernefamilie lever i bedste velgående. De 3 v’er peaker mere end nogensinde, og danskerne har det fantastisk godt. Villa, Volvo og vovhund må siges at være definitionen på fantastisk mange danskere den dag i dag. Når man siger A, må man også sige B – og det betyder at salget af haveartikler og interessen inden for design til hus og have er steget markant. Pludselig vil alle have en fin køkkenhave med gulerødder, tomater og rækkevis af ærter. Vi skulle jo nødigt gå ned på snacks til sommer! Og glem ikke blomsterne. For at gøre en have rigtig flot at se på, bliver der nødt til at komme nogle blomster og lidt farve i spil.

Få mere tid til at slappe af

Det behøver selvfølgelig ikke være 20 forskellige arter med alle regnbuens farver. Men man må erkende at et par blomster hist og her gør underværker til en ellers kedelig have. I dag har alle så forfærdeligt travlt med alverdens ting og sager hver eneste dag. Det kan derfor være svært at finde tid til praktiske ting, man bilder sig selv ind at der ikke er tid til, lige inden man sætter en ny film fra HBO på skærmen. Om end man har tid til det eller ej, ville det være dumt at takke nej til selvvandings krukker, hvor man slipper for at skulle vande de mange nye blomster, der så småt begynder at blomstre hen mod sommeren.

Naboens elevatorblik mod haven

Sørg for at få dem før din nabo! Om vi vil indrømme det eller ej, vil der altid være en underforstået krig om, hvem der har den flotteste have. Du kender følelsen – det er nærmest som om vedkommende giver din have det berygtede elevatorblik. Og så er det bare en stor skam, hvis man ikke har forberedt sig på sommeren. Krukkerne kan findes i alverdens forskellige former og farver, hvor der til hver en tid vil kunne findes et eksemplar, der vil passe helt perfekt ind i din nye have. Når det så er sagt – ny have eller ej – hvorfor spilde kræfter på at vande blomster dagen lang, når de kan passe sig selv, og du i stedet kan spise ærter fra køkkenhaven og vindruer fra drivhuset?

Slut med undskyldninger

Har du altså en anelse for meget erfaring med at opfostre planter med brune plade? Det må være nok nu. Ingen planter fortjener den skæbne, og det gør din have heller ikke. Alle fortjener at have en smuk have. Især når det den dag i dag ikke kræver det store fra den enkelte. Vi har sprinklere, græsslåmaskiner og nu også selvvandingskrukker! Det lader til, at der ikke længere er de store undskyldninger for at ens have ikke er soigneret og flot. Har du en ferie i den nærmeste fremtid, behøver du ikke længere bede naboen, mor eller far om at vande planterne en gang imellem. Læn dig blot tilbage og nyd din ferie. Når det så er sagt, bør du nok alligevel have styr på at få tømt postkassen… Det kan krukkerne trods alt ikke klare for dig.