Sunwill har de perfekte bukser til dig - Create
15753
post-template-default,single,single-post,postid-15753,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sunwill har de perfekte bukser til dig

Sunwill har de perfekte bukser til dig

Kender du det at du skal til ud af døren, du har måske et vigtigt måde, eller måske skal du til en rund fødselsdag. Måske har du forskellige bukser, der går til forskellige lejligheder. Men ville du ikke ønske at du havde et par bukser, som bare kunne bruges til både hverdag og fest.

Et par bukser fra Sunwill, vil løse dine problemer og give dig et par bukser, med mange egenskaber.

De mange egenskaber:

 

Active Performance

Måske kender du betegnelsen fra diverse sportsmærker, som bruger det i høj grad. Når et stof har betegnelsen Active Performance, så har det fået en speciel behandling, som gør at det holder kroppen tør. Samtidig så er stoffet blødt og åndbart. Derfor er Active Performance-bukser fra Sunwill både behageligt i varmt og koldt vejr.

Kashmir

Hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor bukser, så skal man gå efter bukser med kashmiruld. Det er noget af det fineste, blødeste, men også dyreste uld man kan få. Kashmir giver stoffet noget mere varme og gør det samtidig blødere. Alt i alt en behagelig buks, som du ikke vil have af igen.

Hør

Du kender sikkert allerede hør. Så ved du i hvert fald også at det giver et meget mere afslappet udtryk til bukserne. Hør er rigtig behageligt, og samtidig også rigtig elegant og flot.

Pima bomuld

Vil du have et par bukser, der er lavet i en af verdens bedste bomuldskvalitet? Så skal du vælge Pima bomuld. Det indeholder ekstra lange fibre og bliver af den grund også brugt til håndklæder og lagner. Men udover det, så bliver det også brugt i bukser. Det kan man gøre fordi Pima bomuld er ekstra slidstærkt og har en lang levetid. Dette er på grund af stoffets ekstra lange fibre. Endnu en god kvalitet ved Pima bomuld i bukser er at det har mindre tendens til at krølle i forhold til andre metervarer.

Traveller

Uanset hvad du skal, så er forhåndsindtrykket vigtigt. Præcis hvilket signal man sender, er i sær vigtigt hvis du er på farten og skal til et business møde. Det er derfor at Sunwill har udviklet en speciel blanding, som kan modstå netop disse udfordringer. En blanding af uld, polyester og elastane lycra. Disse ting kombineret holder bukserne glatte og de bibeholder det nypressede udseende. Alt sammen uafhængigt af din rejse hen til dit møde.

En pæn beklædning skader i hvert fald ikke dit møde og slet ikke dit førstehåndsindtryk.

Vand- og smudsafvisende

I forbindelse med det vi snakkede om før, med førstehåndsindtryk. Så har Sunwill valgt at behandle nogle af deres metervarer med en blanding der gør det både vand- og smudsafvisende. Så undgår du pletter og at hvis du skulle spilde så preller det af og sætter sig ikke i stoffet.

 

Så find dit næste par business bukser hos Sunwill.