Læbeforstørrelse uden kirurgisk indgreb | Prøv alternative metoder
15770
post-template-default,single,single-post,postid-15770,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Læbeforstørrelse uden kirurgisk indgreb

Læbeforstørrelse uden kirurgisk indgreb

Det er efterhånden blevet meget almindeligt at få fortaget diverse ændringer af udseendet, og dette er ikke et tabu, men derimod et almindeligt samtaleemne hos mange personer. Hvis man er utilfreds med sit nuværende udseende kan man aktivt vælge at gøre noget ved det, i stedet for at bruge energi på at være utilfreds. Intet skal stå i vejen for at opnå det resultat, som i sidste ende ønskes. Et af svarerne på en ændring af udseendet er læbeforstørrelse.

Læbeforstørrelse

Læbeforstørrelse er i dag blevet et relativt anerkendt fænomen, som anvendes af mange mennesker verden over. Man kan benytte mange forskellige metoder, som kan udføres af forskellige personer, for at opnå et resultat af forstørrelsen af læberne. Man kan opnå læbeforstørrelse på forskellig vis, bl.a. via læbeimplantater og lipfiller. Der er dog mange, som ikke ønsker at få større læber på baggrund af et kirurgisk indgreb, da det kan medføre diverse risici. Derfor har man nu opfundet et produkt, som formår at forstørre læberne helt uden et kirurgisk indgreb.

Lip filler maske 

Lip filler masken indeholder det aktive molekyle hyaluronsyre, som er det samme stof som indsprøjtes i læberne på klinikker. Her er forskellen, at stoffet udelukkende optages direkte i læberne i stedet for at gøre brug af et kirurgisk indgreb. Fordelen ved brug af masken er, at man omtrent opnår det samme resultat som ved en indsprøjtning dog uden brug af nåle. Formålet med de to metoder er omtrent ens, dog er måden, som resultatet opnås på, vidt forskellige. Så hvis man ønsker forstørrelse af læberne uden brug af et kirugisk indgreb, kan en Lip filler maske benyttes.

Hyaluronsyre, som er det aktivemolekyle i masken, findes også naturligt i hudens bindevæv, hvor molekylets funktion er at binde væske og derved give fylde, elasticitet og blødhed. Hyaluronsyre binder naturligt væske i vævet og efterlader læberne fyldigere og fugtede i dybden. Det betyder, at den hjælper huden med at suge fugt til sig og holde på den. Stoffet kan binde tusinde gange sin egen vægt i væske, hvilket gør det til et utroligt brugbart produkt, som også giver tydelige forbedringer.

Fordele ved produktet:

  • 100 % vegansk
  • IKKE testet på dyr
  • Parabenefri
  • Parfumefri

 

Resultat

Resultatet af læbeforstørrelseVed brug af masken opnår man et tydeligt resultat. Hvis brugen af masken ikke havde nogen synlig effekt på læberne, ville produktet ikke have værdi for kunden. Derfor er det særdeles betydningsfuldt at skabe værdi for forbrugeren i form af, at en faktisk forbedring kan ses. På billedet til højre ses et før og efter billede. På efterbilledet fremstår læberne som værende begribeligt større og blødgjorte, hvilket er det ønskede resultat. Ved at opstille før- og efter billeder giver man forbrugeren et klart billede af, hvordan masken fungerer.

Ved brug af masken vil læberne fremstå som værende:

  • Fyldigere
  • Sundere
  • Gennemfugtede