Hot fusion extensions I Ny og forbedret løsning
15790
post-template-default,single,single-post,postid-15790,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

HOT FUSION EXTENSIONS

HOT FUSION EXTENSIONS

Hårmode

Hårmode har altid været og vil altid være en væsentlig del i mange menneskers liv. Frisurer er nemlig meget mere end bare hår. Menneskets identitet udspringer sig ofte i sammenhængen med valg af frisure. På samme måde som man kan udtrykke sin identitet gennem valg af henholdsvis tøj og sko, således fungerer det også med frisurer. Hårpragten siger faktisk meget mere om den pågældende person i forhold til, hvad man regner med. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilket udtryk man ønsker at vise i form af en frisure.

Gennem tiden har samfundet været præget af forskellige trends inden for hårmøde, men en gennemgående ting er glansfulde. Det vil sandsynligvis aldrig gå af mode at have stærkt og smukt hår. Det er en såkaldt tidsløs mode, som til enhver tid ønskes.


Hårpleje

Hver dag bliver håret udsat for et utal af belastninger, som hæmmer hårets glans. Hvis man derimod ønsker et smukt og sundt hår, er det derfor vigtigt at være bevidst om at beskytte sit hår. Håret kan beskyttes på baggrund af diverse metoder. Det er også utrolig individuelt, hvilken metode som tilpasser sig bedst til den pågældende person. På samme måde som der ikke findes to ens fingreaftryk, er der heller ikke to hår som er ens. Derfor må man tage forbehold for, at det ikke nødvendigvis vil fungere, bare fordi det fungerer for andre.

Herunder nævnes metoder, som kan benyttes til bevaring og beskyttelse af håret.

 • Hårolie
 • Balsam
 • Hårkur
 • Varmebeskyttelse
 • Serum

Hot fusion extensions

Hvis man derimod ønsker alternative metoder, kan extensions benyttes. Extensions får håret til at fremstå fyldigere og kønnere. Hvis man på den anden side ikke har tålmodigheden til at håret gror og bliver længere, er extensions også en effektiv løsning på dette problem. Extension fremgår i et stort udvalg. Materiale, farve, længde og påsætningsmetode afhænger af det ønskede resultat. Extensions skal dog udskiftes efter en given periode, dog har man fundet en metode, som er bestemt til længere tids brug. Disse extensions kaldes hot fusion extensions.

Påsætning og aftagning

Hot fusion extensions er et konceptet, som er baseret på egenskaben bag keratin. Påsætningen forgår således ved at hårtotterne er forsynet med keratin, som varmes op ved brug af en såkaldt varmetang. Når keratinen har opnået en bestemt temperatur, rulles den om egne hårtotter. Extensionsene færdigpåsat, når keratinens temperatur falder til det normale, og heraf er tørret ind. For at extensionene opnår det bedste og mest naturlige resualtet er de lavet af 100% ægte indisk remy human hair extensions i høj kvalitet.

Ved aftagning af hot fusions extensions skal en såkaldt remover og en flad tang til at knuse keratinen benyttes. I hvert bundt forefindes 25 totter, som kan vælges i forskellige længder og nuancer, alt efter hvad der tilpasser sig bedst håret.

Keratin

Keratin findes mange steder i kroppen herunder eksempelvis hud, negle og hår. Håret er hovedsagligt bestående af proteinet keratin. Keratin bliver også benyttet igennem andre metoder. Mange virksomheder udnytter keratins fugtgivende egenskaber i shampoo og balsam, hvilket har givet et effektivt resultat. Hvis man har oplevet hårtab, kan man også fokusere på produkter eller metoder som er indeholder keratin, da det er med til at opbygge håret.

Fordele ved keratin

 • Forstærkende
 • Fugtgivende
 • Forbedrende
 • Blødgørende
 • Destabiliserer
 • Glansfyldende