Barnets første bog er til alle familie | Indfang de store øjeblikke
15823
post-template-default,single,single-post,postid-15823,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Barnets første bog indfanger alle de store øjeblikke

Barnets første bog

Barnets første bog indfanger alle de store øjeblikke

Livets største øjeblik er at blive forældre. Alle minderne og oplevelserne forsvinder forbi en på et splitsekund. Barnets første bog indfanger og gemmer alle de små ting. Få derfor fingre i en barnet bog til en, som du elsker eller til dig selv. Læs mere omkring, hvad barnets bog egentlig er lige her.

Barnets første bog

At blive forældre er en overvældende følelse og livsbekræftende. Inden for det som synes som meget kort tid, sker der oplevelse og skabes minder, som man vil kunne smile og glædes ved om mange år. Barnets første bog er derfor løsningen. Man kan indfange alle minderne, som både vil være sjove for den resterende familie at se, men også for ens barn senere i livet.

 

Barnets bog skal helst være i et tidløst og stilfuld design, som passer til alle børn. Bøgerne findes i forskellige farver med forskellige motiver. På den måde vil bogen kunne gives til en hver familie uden at falde uden for deres personlighed og stil.

Barnets første bog

Fordele ved barnets første bog

Barnets første bog har mange fordele. Først og fremmest kan den benyttes af alle. Ligegyldigt familiesammensætning. Sammenbragte familier til enlige forældre. Kernefamilie til regnbuefamilie. Ingen står uden for kategori. Udover det så kan bogen tages i brug allerede før fødslen. Graviditet vil også blive veldokumenteret, både de gode og dårlige øjeblikke. Bogen vil kunne anvendes helt op til første skoledag. Samt det kan tilkøbes ekstra sider til de senere år.

 

I barnets første bog behøver man ikke sidde at skrive flere sider. Billeder, tegninger og minder kan lægges til og gemmes. Derudover vil der være overskrifter og højdepunkter, som man vil kunne udfylde. Det er selvfølgelig kun vejledende sider. Der skal være plads til forskelligheder. Man skal derfor dokumentere det, som man selv synes er vigtigt.

Køb barnets bog online

Ved købet af barnets bog fra prik&streg.dk er der plads til at sætte sit eget personlige præg på bogen. Alle børn er forskellige og oplever noget forskellige i deres barndom. Det er der taget højde for i udarbejdningen af den flotte og velkonstrueret barnets første bog.