Plastplader af termoplast er den bedste investering I Opdag fordelene
15819
post-template-default,single,single-post,postid-15819,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Plastplader af termoplast har sine mange fordele

Plastplader

Plastplader af termoplast har sine mange fordele

Er du nysgerrig på, hvorfor plastplader af termoplast er så førende inden for industrien? Termoplast udarbejdes i en enorm størrelse disse dage. Det skyldes, at termoplast tilbyder fordele, som fx. hærdeplast ikke er i nærheden af at levere. Læs mere her omkring hvad termoplast i virkeligheden er.

Hvad er termoplast?

Under kategorien for plastplader, så er termoplast førende inden for branchen. Termoplast dækker over betegnelse for plasttyper, der har de samme egenskaber. Materialerne opvarmes til smeltning, som vil få en flydende form. Derefter ved afkøling vil det igen blive fast form. Netop denne egenskab bruges i forarbejdningen. Ved opvarmning vil det være muligt at forme materialet til den ønskede form.

Formning af plastplader sker gennem forskellige processer fx.:

  • Presning
  • Ekstrudering
  • Sprøjtestøbning

Disse processer er med til at udarbejde den ønskede form for en eventuel kunde.

Plastplader

Fordelene ved plastplader af termoplast

Denne udnyttelse af smeltningen skaber mange fordele. Plastplader eller rester kan omstøbes om og om igen. Materialerne vil ikke ændres kemisk ved smeltningen. Eftersom materialerne har et bredt temperaturområde kan dette lade sig gøre. I modsætningen til hærdeplast, som også bruges til fremstillingen af plastplader, så vil termoplast være klart den bedste løsning på længere sigt. Denne egenskab danner et fantastisk grundlag for forskellige egenskaber og muligheder af udarbejdningen af plastplader.

Der bruges forskellige materialer inden for termoplast afhængig af kundernes ønsker. Eksempler på disse materialer er:

  • PUR
  • PE
  • POM
  • PP
  • PEEK

Dette er kun et udpluk af de forskellige materialer, og kan leveres med forskellige tilsætningsmaterialer.

Plastplader udbredt i verden

Inden for plastplader udgør termoplader hovedparten af plastforbruget. Ca. 85% af hele plastforbruget udgør termoplast. Egenskaberne gør, at det er langt bedre for samfundet og miljøet. Derudover findes er plast, som har specielle egenskaber til formålet. Volumeplast udgør en stor del af andelen inden for området.

Hvem kan fremstille dine plastplader?

De special udviklet plastplader er en stor del af industri branchen, og derfor findes er meget erfarne og velvidende eksperter, som kan give den bedste rådgivning og et flot resultat. Rolf Schmidt er en af disse. Virksomheden tilbyder en fantastisk service og et bredt sortiment.