Tilfør dit hjem kreativitet og utrolige farver | Epoxygulv
15831
post-template-default,single,single-post,postid-15831,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Skab inspirerende rum med et epoxygulv

Epoxygulv

Skab inspirerende rum med et epoxygulv

Ens hjem er ens sikkerhed, men har alle ikke brug for lidt spænding og farver i hverdagen? Den skandinaviske stil er kendetegnet ved hundredvis af danskeres hjem i dagens Danmark. Et epoxygulv giver muligheden for at tilføre farve og dimension til ens hjem. Læs mere her omkring hvad et epoxygulv virkelig er.

Hvad er et epoxy gulv?

Epoxygulv har i mange år været udbredt inden for industribranchen. Det skyldes den høj kvalitet og slidsikkerhed. Epoxy er opbygget af to materialer, en hærder og en binder. Det anvendes som fiberforstærkning ved gulvbelægning. Heraf er grunden også til den udbredte brug inden for industribranchen på store betongulve. Epoxy gulv er en direkte montering, hvilket gør at det udføres akkurat efter kundens egne behov og ønsker.

Epoxygulv i privaten

Kærligheden for det yderst holdbare gulv er blevet udbredt i privaten. Dette skyldes, at man kan designe sit hjem i et hav af forskellige farver, som giver rummet en helt ny atmosfære. Privatpersoner kan selv male gulvet, der er dog nogle forbehold, som de skal tage højde for.

Den første og vigtigste detalje for et godt resultat er bunden. En fuldspartling af gulvet er nødvendigt. Revner og andre skader i gulvet vil give et ujævnt resultat. Når man har opnået det ønskede underlag bruges en epoxy grunder, der giver et jævnt resultat. Derefter skal der lægges selve farven, og sidst et slidlag, som giver den ønskede holdbarhed.

Indretning

Epoxygulve er ikke kun en praktisk investering, det er også et stil rigtigt valg. Epoxygulve findes i et hav af forskellige farver, som kan sætte helt nye præg på hjemmet. Overfladen kan behandles overalt i hjemmet, det er bl.a. set meget i:

  • Køkkenet
  • Garager
  • Alrum
  • Kontorer

En ekstra detalje er, at man kan tilføre mønstre og teksturer til overfladen. e-gulve.dk tilbyder vejledning og rådgivning på et helt nyt niveau.

Epoxygulv