Podcast produktion giver alle en offentlig platform | Podcast produktion
15852
post-template-default,single,single-post,postid-15852,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Podcasts er et medie til alle i alle aldre

Podcast produktion gør det muligt at dele sin mening

Podcasts er et medie til alle i alle aldre

En ny og spænende trend er kommet med høj kraft frem på markedet. Flere og flere nyder nemlig gerne de ellers stille ridspunkter ved at lytte til en podcast. Det er et nyt tidsfordriv for mennesker i alle aldre. Det brede marked for podcasts sikre nemlig at alle kan finde noget der passer til deres smag. Læs mere nedenunder om den nye podcast trend og hvordan man selv kan springe ud i at lave en Podcast produktion.

Det passer til alle

Det er ikke kun de ældre der lytter til deres krimi bøger blive læst op længere. Det er de unge der kan hører influensers fortælle om deres livshistorier. Det er radioen der ligger deres udsendelser op, så man kan downloade dem og høre dem på sin sommerferie under den varme sol.

Mange danskere ville normalt tage en bog med på deres sommerferier. Det ville være deres tidsfordriv, til når de lå på stranden og solede sig. De ville pakke måske 3 bøger og en familie kunne pakke én kuffert kun med bøger, for at sikre de ikke løb tør. Sådan er det ikke længere. Familier downloader i stedet blot nogle podcasts ned på deres telefoner, og så kan de bruge timer på at hører podcast og de er næsten garanteret at de ikke løber tør for podcasts, da de altid blot kan downloade flere podcasts. Der er altså mange fordele ved at vælge at downloade podcasts ned på telefonerne frem for, at slæbe rundt på en masse bøger.

 

Det er fordele som:

  • Nemt at fragte og nemt tilgængeligt
  • Et bredt sortiment til sin specifikke smag
  • Hurtigt at downloade nye podcasts
Podcast produktion er nemt og hurtigt

Man kan lave sin egen

Det er dog ikke kun influenserne og radiostationerne der kan lave podcasts og udgive den, så folk kan downloade det ned på deres mobiler. Det er nemlig muligt for alle der mener de har noget at sige, at starte deres egen Podcast produktion. Alle podcasts ville kunne ligge på samme enhed, som de større stationer. Det er en mulighed for at udtrykke sine meninger.

Der er heller ikke nogen begrænsning for hvad man kan snakke om. Det er op til den enkelte at beslutte hvad man vil fortælle til potentielt hele verden. Det kan være man vil snakke om livet som pige eller fortælle en sjov historie, eller det kan være at man vil anmelde sine ynglings krimier.