Der findes to typer trykluftslanger! - Create
15858
post-template-default,single,single-post,postid-15858,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Der findes to typer trykluftslanger!

Der findes to typer trykluftslanger!

Man oplever ofte, at ét ord kan have flere betydninger. Nogle gange er de stavet helt ens og andre gange kan stavningen variere en smule, men dog lyde helt ens alligevel. Men hvordan skulle man også kunne vide forskellen, hvis man ikke er blevet gjort opmærksom på det. Nogle gange kan et ord også nogenlunde samme funktion, men blot til hver deres ting. I sådanne situationer vil det være afgørende hvorvidt man bruger det ene eller det andet produkt. Vi snakker om trykluftslanger – og i denne forbindelse dem, der sættes på kompressor systemer.

Trykluftslange til maskine

Den helt perfekte trykluftslange er ideel for, at du sikrer det perfekte tryk. Den må derfor ikke være utæt, for at den kan fungere. Med et for lavt eller højt tryk vil det have effekt på maskinen, som den er tilknyttet og med en slange, der er utæt. Ja, så fungerer det altså ikke, som det skal. Det vil hurtigt kunne ses.

Derfor bør du skifte din trykluftslange:

Den trænger til en opgradering

Man skifter ikke blot sin trykluftslange, fordi den er i stykker. Det gør man selvfølgelig også, men det kan også skyldes, at dit system skal opgraderes. Du har måske brug for at få mere ud af det, og skal kunne andre funktioner. I sådanne tilfælde vil en opgradering af dine trykluftslanger give mening.

Den er i stykker

Den helt klassiske er selvfølgelig, hvis din trykluftslange er gået i stykker. Så skal den skiftes med det samme. Her vælger man oftest den samme igen, eller hvis man ved, der er udsigter til en opgradering, så bruger man denne mulighed til det.

Sådan vælger du den perfekte trykluftslange

At vælge den rette trykluftslange kræver blot, at man vurderer, hvad den skal bruges til og derfor hvad man brug for. Nogle af faktorerne som kan blive taget til overvejelse, er først og fremmest; Hvor lang skal den være? Helt simpelt men ret essentielt at få den rette længde. Udover det, skal diameteren indvendigt passe til maskinen og brugen heraf. Hvilket materiale skal den være af? Dette er vigtigt, da det er afgørende for standhaftigheden og holdbarheden af slangen, alt efter hvad du skal bruge den til.

Snak med en ekspert

Ifm. udvælgning af trykluftslanger anbefales det at snakke med en ekspert. De kan vejlede dig til den helt perfekte trykluftslange, som du har brug for i netop dit scenarie.