Spar på pladsen med et vægdrivhus! - Create
15863
post-template-default,single,single-post,postid-15863,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spar på pladsen med et vægdrivhus!

Spar på pladsen med et vægdrivhus!

Drømmen om at dyrke sine egne lækre grøntsager, men pladsen er der ikke helt til det. Samtidig har du også brug for læ og masser af varme. Ikke just to ting som går hånd i hånd med Danmarks vejr. Men der er en løsning på både vejret og pladsmanglen. Løsningen er et vægdrivhus!

Hvad er et vægdrivhus?

Et vægdrivhus har samme funktion, som et almindelig drivhus har. Det der gør forskellen, er designet og størrelsen på den. Et almindelig drivhus er decideret formet som et klassisk hus og kan stå separat, lige hvor du ønsker det. Et vægdrivhus derimod er et halvt drivhus. Som navnet også selv siger, så er det et drivhus, som skal stå op ad en væg. Det stilles derfor op ad din væg og monteres derpå.

Hvilke størrelse kan du få et vægdrivhus i?

Et vægdrivhus kan være optimalt for dem med minimum plads. Det skyldes, at de kan fås i mange mindre størrelser og kan laves som en forlængelse til dit hus eller rækkehus. Men vægdrivhuse behøver ikke kun at være små. De kan også laves i store størrelser. Nogle af de største modeller på markedet fås op til 16,5 m2.

Hvad bruges et vægdrivhus til?

Mange bruger et vægdrivhus til det samme, som et almindelig drivhus ville bruges til. Det er dog på ingen måde begrænset hertil. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser. Det kan også være, at du mangler et sted, hvor du kan nyde haven eller udsigten. Er det dit ønske, så gør du det. Der er altså som sagt ingen begrænsninger.

Få det lavet ligesom du ønsker

Der er mange muligheder i forhold til designet, når det kommer til vægdrivhuse. Både størrelse, design og farve kan til en vis grænse tilpasses dine behov og ønsker. Når du skal vælge hvilket, der passer allerbedst til dig og dit hjem, kan der være nogle gode faktorer at gå ud fra. F.eks. skal du først og fremmest gøre op med dig selv, hvad det skal bruges til. Vil du bruge det til at dyrke grøntsager, eller skal det være til ren og skær hyggestunder? I samme forbindelse kan du overveje, hvad størrelse der passer bedst til dig. Både i forhold til det behov du har, men også i forhold til pladsen du har derhjemme. Til sidst kan du vælge den farve og det materiale, som du foretrækker.