Gør hverdagen nemmere med det rette kassesystem! - Create
15867
post-template-default,single,single-post,postid-15867,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Gør hverdagen nemmere med det rette kassesystem!

Gør hverdagen nemmere med det rette kassesystem!

Set udefra som kunde, så tænker man ikke meget over det kassesystem, der bliver brugt. Det bare en del af det at handle. Du putter dit kort på den, og så har du betalt. Sommetider er du dog lige nødt til at putte kortet ind og trykke din kode, og så er du egentlig videre. Det er i grove træk, sådan de fleste betaler og oplever hele oplevelsen, når de er ude og hvad de forbinder med et kassesystem.

Meget mere end blot det

Men bag disken er der meget mere til et kassesystem, end blot betalingen. Her handler det om tilgængelighed, brugervenlig, løsninger og hvad det kan. Alt efter branchen du er i, vil der være forskellige præferencer, i forhold til hvad man foretrækker og hvad man gerne vil have, at det skal kunne. Men hvorfor ikke bare have et nemt kassesystem, som du kan det hele.

En fordel for restaurationsbranchen

Specielt i en tid som denne, hvor take away er vores eneste mulighed for at få mad udefra, er et nemt kassesystem, som gør, at du kan det meste selv ift. online ordrer ideel. Mange som kører med online bestillingsside eller en app til at bestille fra, kører systemet igennem en anden part. Det er klart, at når det foregår sådan, så skal det også betales for. Med et optimeret kassesystem kan du mindske beløbet væsentligt og altså slippe for at betale så meget til en anden part. Det er muligt, fordi der med det rette kassesystem netop er denne mulighed. Dine kunder kan nu bestille direkte fra din egen app eller hjemmesiden, uden at andre parter skal involveres.

En anden fordel for detailbranchen

Med et online kassesystem der er tilpasset detailbranchens behov, kan det gøre dagen nemmere med blot en simpel løsning som både er mobil og brugervenlig. Shopbox udbyder f.eks. et kassesytem, som hjælper dig med at gøre det nemmere, hvis du ønsker at udvide med en online butik – eller den anden vej for den sags skyld. På den måde kan du styre lagerbeholdningen, ordrer og andet fra blot ét system. Det gør det altså mere overskueligt og fejl mindskes oftest i samme forbindelse også.

Er du i tvivl?

Er du i tvivl om, hvorvidt det er en god løsning eller ej, så vælg et sted, hvor du kan teste med en gratis demo først. Det kan give en ide til, hvad det kan tilbyde dig og om det er noget for jer overhovedet.