Få mere lyst til romantik: 3 gode måder - Create
15874
post-template-default,single,single-post,postid-15874,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Få mere lyst til romantik: 3 gode måder

Få mere lyst til romantik: 3 gode måder

Flere og flere mænd lider af manglende sexlyst. Det sker især i et langvarigt forhold, men faktorerne kan både være interne og eksterne. Hvis du som mand ønsker at få mere lyst til alt det romantiske, så læs med her. Som kvinde kan du naturligvis også læse med, hvis du er nysgerrig omkring, hvad der skal til for at din mand genfinder lysten.

Nytænkning i sengen

Kedsomhed i sengen er en udbredt grund til, at mænd mangler lyst til mere romantik. Det er vigtigt at tilbringe tid med partneren, men det kan også blive kedsommeligt, hvis det bare er det samme hele tiden.

Mange par nyder godt af at være nytænkende i sengen. Det kan for eksempel være i form af andre stillinger, nyt tøj, rollespil, eller at være aktiv andre steder end bare i sengen. Egen kreativitet sætter grænserne. Men i et fast forhold er det ofte det, der skal til – at man er villig til at prøve noget nyt. Det har en rigtig god effekt på sexlysten.

Undgå stress

En af de eksterne faktorer der kan være årsag til manglende lyst til sex og romantik er simpelthen bare stress. Det er noget, som mange danske mænd lider af, men som de ikke altid identificerer som problemet på manglende sexlyst.

Hvordan kan man undgå stress? Få mere søvn, brug fritiden bedre, og lær at kontrollere tankerne. Det er nogle tiltag. Midlertidig stress kan skyldes travlhed på arbejdet og lignende, hvilket sker for alle. Det er den langvarige stress, der bør behandles, og det er der heldigvis mange måder at gøre på.

Mærk maskuliniteten

Mænd føler sig bedst tilpasse, når de er i balance med maskuliniteten. Vi lever dog i en ret feminin verden, hvor der i højere grad er mangel på personligt ansvar, og hvor man i hverdagen ikke altid kan få lov at være mand på den traditionelle måde.

Dyrk nogle mandlige hobbyer. Klargør kønsrollerne i forholdet. Få et mindset som en kriger eller en konge. Spis sund og god mandemad. Alt med måde selvfølgelig – balance er vigtigt. Men for alle mænd er det vigtigt at mærke maskuliniteten. Det ender næsten altid med at øge motivationen og lysten i soveværelset.

Vi har et sidste budskab i denne artikel: Det er simpelthen at få lysten tilbage mænd, tage tingene i egne hænder og blive mere romantisk (på den sjove måde) med partneren!